woensdag 6 maart 2019, 20:00 uur

Lezing Tuingeschiedenis in Nederland

Tuingeschiedenis in Nederland, van kasteel- en kloostertuinen tot de Gardeneske tuinstijl. Aan de hand van tal van afbeeldingen zal kunsthistoricus Wim Meulenkamp de Nederlandse tuinhistorie bespreken.

zondag 17 maart 2019, 13:30 uur

Sophie Ruthven-Stuart speelt Sttt...

Sttt...tijger slaapt! En die willen we natuurlijk niet wakker maken. Maar hij ligt wel gruwelijk in de weg! Een interactieve voorstelling voor iedereen van 3 - 8 jaar en alle 'grote' mensen

donderdag 21 maart 2019, 20:00 uur

Streektalenten in het kasteel

Een mooie eerste lenteavond met 'onze' streektalenten: Dieuwke Aalbers, Wilbert Stembord en Richard Hengeveld (liederen van Schubert en Mozart), La Fleur (singer-songwriter), Chanting Lads (shanties, traditionals en ballads) en Tim Zwijnenburg (beeldend kunstenaar).

donderdag 18 april 2019, 20:00 uur

Ragazze Quartet & filosoof Paul van Tongeren met Zeven laatste woorden

Haydns ingetogen muzikale meditaties in een actuele context... Na eerdere succesvolle en prikkelende programma’s waarin muziek en tekst bijeen werden gebracht, zoals Kreutzersonate en Nocturne, presenteert het Ragazze Quartet nu samen met filosoof Paul van Tongeren een actuele versie van de Sieben letzten Worte van Joseph Haydn.

donderdag 16 mei 2019, 20:00 uur

Matthews Southern Comfort Like a Radio

Deze band vertegenwoordigt zowel het heden als het verleden. Matthews weet op prachtige wijze de klassieke MSC nummers nieuw leven in te blazen zodat ze naadloos aansluiten bij het nieuwe repertoire.

maandag 10 juni 2019, 11:00 uur

Landelijke dag van het kasteel

Een prachtig, jaarlijks evenement voor jong en oud en alles er tussenin. De poorten van het kasteel en de kasteeltuin worden geopend en wij nodigen je van harte uit een kijkje daarachter te komen nemen.

zondag 30 juni 2019, 14:00 uur

Wilhelmina & St. Caecilia in de kasteeltuin

Inmiddels is het een bijzonder leuke traditie geworden om op deze muzikale wijze het seizoen af te sluiten! Kom genieten van twee - of soms meer! - muziekgezelschappen uit Dussen en Hank.

CONTACT