maandag 24 mei 2021, 11:00 uur

LANDELIJKE DAG VAN HET KASTEEL

HELAAS KAN DIT EVENEMENT NIET DOORGAAN, DUS GEEN KASTELENDAG DIT JAAR


zondag 13 juni 2021, 13:30 uur

Twee-ater speelt “Het muizenhuis, Sam & Julia op reis”

In deze splinternieuwe voorstelling gebaseerd op de Muizenhuis-boeken van Karina Schaapman, maken Sam & Julia samen met Opa Zeeman een onvergetelijke reis langs verre landen, vreemde talen, wonderlijke gewoontes en heerlijke muziek.

donderdag 17 juni 2021, 20:00 uur

STREEKTALENTEN

Onze streek heeft veel te bieden en kent vele talenten van verschillende pluimage. Dat wisten we natuurlijk al, maar of ze deze avond hun kunsten kunnen vertonen weten we nu nog niet... Houd de website in de gaten en kom - als het kan- genieten van Trio Vastgoed (zang, accordeon, gitaar, bas), Irene Bossier (viool) met Cor Coppoolse (cello), Tiss Miss (kleinkunst) en Loes van Duuren (schilderijen en keramiek). Als het weer het toelaat treden de artiesten buiten op. Entree is een donatie in onze Hoge Hoed!

zondag 4 juli 2021, 14:00 uur

KASTEELTUINCONCERT WILHELMINA & ST. CAECILIA

Wat zou het fijn zijn als in dit bijzondere jaar wél deze bijzonder leuke traditie door kan gaan. Dat we weer kunnen genieten van een kasteeltuinconcert, uitgevoerd door Fanfare Wilhelmina & St. Caecilia. Elkaar in zomerse, ongedwongen sfeer ontmoeten en tussen de muziek door, onder het genot van een drankje, een beetje bijpraten. Met het aloude kasteel onverstoorbaar op de achtergrond…echt iets om naar uit te kijken! Zoek je klapstoeltje of picknickkleedje maar vast op, ondertussen duimen we voor een prachtige zondagmiddag…

CONTACT