donderdag 13 februari 2020, 20:00 uur

Formatie STRAF speelt 'ZEPPELIN!'

STRAF is een zevenkoppige muziektheaterformatie. Zeven kapiteins op één schip die weten van pompen of verzuipen. En pompen doen ze! Met een waanzinnige bezetting van drums, blazers en gitaren, van wasbord tot bassax en van accordeon tot voetpomptoeter. Zo stookt Straf zijn eigen sound, met invloeden van folk, soul, rock-'n-roll, en de polders van dit land.

donderdag 13 februari 2020, 20:01 uur

LA TRÈS ILLUSTRE COMPAGNIE DU CHAT NOIR

DEZE VOORSTELLING KOMT TE VERVALLEN -DAARVOOR IN DE PLAATS: STRAF met ZEPPELIN- Het gerucht doet de ronde dat het illustere chansoncollectief van de Parijse taveerne Le Chat Noir weer actief is…

woensdag 4 maart 2020, 20:00 uur

PERGOLESI’S STABAT MATER IN HISTORISCH PERSPECTIEF

Samen met de Bachpassies behoort het Stabat Mater van Pergolesi tot de meest geliefde werken voor de passietijd. In de lezing van vanavond verdiept muziekhistoricus Pieter Bakker zich in dit meesterwerk en blikt alvast vooruit naar het concert in het kasteel op 9 april.

zondag 15 maart 2020, 13:30 uur

Meneer Monster speelt: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

donderdag 19 maart 2020, 20:00 uur

STREEKTALENTEN

Onze streek heeft veel te bieden en kent vele talenten op gebied van muziek, klein- en beeldende kunst. Dat bleek vorig jaar tijdens een bijzondere avond. Daarom nu een herhaling, maar let wel: zelfde plaats, andere talenten!

donderdag 9 april 2020, 20:00 uur

PERGOLESI’S STABAT MATER

In 1736 componeerde Giovanni Battista Pergolesi een van de bekendste vertolkingen in een intieme bezetting: twee zangsolisten, strijkers en basso continuo vertellen aandoenlijk van Maria’s smart om de gekruisigde Christus.

maandag 1 juni 2020, 11:00 uur

Landelijke dag van het kasteel

Een prachtig, jaarlijks evenement voor jong en oud en alles ertussenin. De poorten van het kasteel en de kasteeltuin worden geopend en wij nodigen je van harte uit een kijkje daarachter te komen nemen.

zondag 5 juli 2020, 14:00 uur

FANFARE WILHELMINA EN FANFARE ST. CAECILIA

Inmiddels is het een bijzonder leuke traditie geworden om op deze muzikale wijze het seizoen af te sluiten in de kasteeltuin! Gratis toegang

CONTACT